logomerce2014Barcelona celebra cada any, al voltant del 24 de setembre, dia de la Mercè, la seva Festa Major. Un festival de festivals, multitudinari i popular, que durant prop d’una setmana i en diversos espais públics al voltant de diferents activitats culturals, artístiques i festives.

La Festa Major de la Mercè és la gran festa popular de Barcelona i transforma la ciutat en un gran escenari desbordant de fantasia i imaginació. La creativitat és el seu motor, les tradicions, el seu cor singular i la música, una veu privilegiada dins de les més de 600 activitats i espectacles que es presenten al llarg de la festa, pro- tagonitzats per més de 2.000 artistes i professionals de l’espectacle.

Cartell_petit_2_1La diversitat de la proposta artística exemplifica els valors de la ciutat, La implicació d’un gran nombre de col·lectius i entitats és el seu gran secret. Empreses privades patrocinadores o col·laboradores hi donen

suport. A més, totes les propostes, des de les més populars fins a les més exigents i minoritàries, són gratuïtes.

La Festa Major de Barcelona vol ser un reflex de la mateixa ciutat, una metròpoli que avança, que proposa i que inventa, emprenedora, inquieta i curiosa, que té capaci- tat d’innovar, de modernitzar les seves pròpies tradicions, de cercar nous formats i transformar els conceptes lúdics fent evolucionar la seva proposta festiva en la cerca de la qualitat i l’excel·lència, amb la intenció, també, de deixar-se impregnar per les tendències del moment i fer-se-les seves.

A %d bloguers els agrada això: