Fiesta mayor de Barcelona. La Merce 2014. Del 19 al 24 de Septiembre.

logomerce2014Barcelona celebra cada any, al voltant del 24 de setembre, dia de la Mercè, la seva Festa Major. Un festival de festivals, multitudinari i popular, que durant prop d’una setmana i en diversos espais públics al voltant de diferents activitats culturals, artístiques i festives.

La Festa Major de la Mercè és la gran festa popular de Barcelona i transforma la ciutat en un gran escenari desbordant de fantasia i imaginació. La creativitat és el seu motor, les tradicions, el seu cor singular i la música, una veu privilegiada dins de les més de 600 activitats i espectacles que es presenten al llarg de la festa, pro- tagonitzats per més de 2.000 artistes i professionals de l’espectacle.

Cartell_petit_2_1La diversitat de la proposta artística exemplifica els valors de la ciutat, La implicació d’un gran nombre de col·lectius i entitats és el seu gran secret. Empreses privades patrocinadores o col·laboradores hi donen

suport. A més, totes les propostes, des de les més populars fins a les més exigents i minoritàries, són gratuïtes.

La Festa Major de Barcelona vol ser un reflex de la mateixa ciutat, una metròpoli que avança, que proposa i que inventa, emprenedora, inquieta i curiosa, que té capaci- tat d’innovar, de modernitzar les seves pròpies tradicions, de cercar nous formats i transformar els conceptes lúdics fent evolucionar la seva proposta festiva en la cerca de la qualitat i l’excel·lència, amb la intenció, també, de deixar-se impregnar per les tendències del moment i fer-se-les seves.

A %d blogueros les gusta esto: