poster-Festa-Major-del-Raval-2017El Raval ja ho té tot preparat perquè comenci la celebració més esperada de l’any. Del 13 al 16 de juliol un programa farcit d’activitats de tota mena omplirà els carrers del barri.

La festa començarà el dijous 13 amb el tradicional cercavila de les Societats Corals i el del gegants i capgrossos del Raval que donaran pas al Pregó de Festa Major a la plaça Vicenç Martorell. Aquests any, la pregonera serà Fauzia Chati, presidenta de l’Associació de Dones Marroquines de Catalunya. A continuació, hi haurà les actuacions de les Societats Corals del Raval i el posterior concert de la Raval’s Band.

El divendres al matí tindrà lloc un dels actes més destacats de la festa d’enguany, la celebració del comiat de l’antic edifici de l’Escola Massana. Després de 82 anys, la institució deixarà l’històric edifici de l’Antic Hospital de la Santa Creu,  per traslladar-se al de nova construcció de la plaça de la Gardunya, i per celebrar aquest moment tan significatiu ha organitzat  al llarg de tot el dia un seguit d’activitats que van des de  concerts, a un dinar popular, passant per activitats de creació artística. una instal·lació lumínica i l’acte institucional de tancament de la porta de l’antic edifici. També els alumnes de l’escola han estat protagonistes de la festa, en dissenyar el cartell i la imatge de la festa major.

La Rambla del Raval serà un dels punts neuràlgics de celebració durant els dies de la festa. Així el divendres al matí, hi tindrà lloc la 5a cursa Atlètica de la Festa Major del Raval. I a la partir de les 18h. fins la matinada hi hauran concerts i actuacions musicals en viu.

També cal destacar les festes dels carrers del barri, les activitats dels joves de la Pista Negra organitzades per la Comissió Jove i les danses de la Barcelona diversa del Centro Bolivariano Catalán.

Podeu consultar el programa d’activitats aquí.