Programació diürna i gratuïta del Primavera Sound 2017 al CCCB

adaptive-images.phpDel 31 de maig al 4 de juny, vine al CCCB a gaudir de la programació diürna del Primavera Sound 2017. Des del matí fins a la tarda es presenten concerts gratuïts en tres espais: escenari SEAT (plaça de Joan Coromines), escenari Teatre CCCB i escenari DayPro al Pati de les Dones.

L’oferta musical del Primavera al Raval inclou una gran varietat estilística de la qual destaca la tornada als escenaris de la màquina soul-punk The Make-Up, el ball sense fre dels nord-americans !!! (Chk Chk Chk), la coctelera roots de Slim Cessna ‘s Auto Club o el pop atemporal de la puixant Alexandra Savior, entre d’altres.

El programa es complementa amb una nodrida representació local formada per una bona llista d’autèntiques promeses i recents realitats: la psicodèlia expansiva de The Wheels, l’aclaparador post rock de Muñeco, l’electrònica en format rock de Playback Maracas, el pop experimental d’Ocellot, el pòsit emo de About Leaving, l’elegant malenconia de Her Little Donkey, el synth pop de la valenciana SALFVMAN, la psicodèlia bigarrada de Alien Tango, l’eclèctic còctel de Sorry Kate o l’electrònica atmosfèrica de Maresme (ambdós artistes participants del festival Emergencia! al CCCB), entre d’altres.

 

A %d blogueros les gusta esto: