Una nit a l’any els museus es revolten, es neguen a anar a dormir i deixen les portes obertes de bat a bat, esperant que moltes persones hi entrin per saludar-los, els comentin i se sorprenguin amb tot allò que guarden a les sales d’exposicions. I no només això, també tenen a punt moltes activitats, des de concerts fins a visites guiades, des de representacions teatrals fins a tallers i jocs. Grans i petits estan convidats a aquesta gran festa que és la Nit dels Museus: sis hores de Cultura, amb majúscula, de les set de la tarda a la una de la matinada, amb una oferta molt extensa d’opcions per gaudir del somni d’una nit de primavera.

Al MACBA, podràs visitar les exposicions: Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica; Josep Grau-Garriga. Diàleg de llum; Bouchra Khalili. Entre cercles i constel·lacions i Corpus Infinitum.

A les 18:00 h s’ofereix una visita comentada a la mostra de la Col·lecció MACBA, a càrrec del col·lectiu Avalancha. És una activitat amb reserva prèvia.

I de 21:30 a 00:00 h podràs gaudir, a l’Atri del museu, de la música en directe d’Ikram Bouloum i Pasaporteman. Jamsa — ⵜⴰⴼⵓⵙⵜ. Ikram Bouloum (live) + Pasaporteman (DJ set) és una constel·lació de sons de la diàspora africana en diàleg amb l’exposició de l’artista Bouchra Khalili.

 

El CCCB hi participa amb portes obertes a les exposicions “Constel-lació gràfica”, “Sade” i un Poetry Slam. Durant tot el dia, a més, el Pati de les Dones acull l’Anti-Gutter.

A La Virreina, visita guiada a l’exposició Permanente Red – John Berger amb Valentín Roma.

A disfrutar de la cultura!